Terma & Syarat

Pra-Tempahan

1) Sila ambil perhatian pada maklumat dan keterangan produk terutama sekali pada saiz, bahan serta kualiti minima tempahan sebelum menempah.

2) Warna produk dalam gambar mungkin kelihatan berlainan daripada produk sebenar disebabkan perbezaan tetapan paparan komputer (computer display settings).

3) Sebahagian gambar dalam laman web disediakan oleh pengedar, dan hasil akhir mungkin kelihatan berbeza pada produk sebenar. Sila hubungi kami untuk Gambar Sebenar jika anda mempunyai jangkaan tinggi pada produk yang anda akan tempah.

4) Anda diharap untuk tidak bayangkan hasil akhir berdasarkan model dalam gambar yang dinyatakan tanpa melakukan semakan ukuran dan penggunaan warna. Sila jadikan Gambar Sebenar sebagai jangkaan terakhir anda. Gambar Sebenar akan ditanda dengan RL kami (PrintHeaven.my) sebagai (watermark).

nda.

Polisi Pembayaran

1) Pembayaran boleh dilakukan kepada kami dengan menggunakan kaedah Tunai, Cek, Manual Fund Transfer atau Online Banking.

2) Selepas membuat pembayaran, pelanggan boleh menghantar E-mel kepada kami bersama Slip Bukti Pembayaran, Nombor Tempahan, Nama Akaun Bank, Waktu Pembayaran dan Jumlah Pembayaran untuk memulakan proses cetakan.

3) Jika anda terlebih bayar kepada kami, kami akan memulangkan baki bayaran kepada anda secara melalui perbankan dalam talian.

Polisi Penghantaran

1) Kami akan memulakan kerja hantaran pembungkusan kami pada 2 petang hanya pada hari bekerja. Kami akan menghantar pesanan anda pada hari yang sama, jika kami menerima bayaran untuk pesanan anda sebelum jam 2 petang.

2) Pihak kami boleh melambatkan penghantaran pesanan anda tanpa notis terlebih dahulu jika ada masalah teknikal atau sumber yang rumit. Untuk pesanan segera, sila sertakan nota permintaan anda dalam pesanan anda supaya kami boleh melakukan yang terbaik untuk memenuhi permintaan anda.